sporten

Sporthorses, is dat wat voor jou?

Sporthorses

Ben jij al jaren lang geïnteresseerd in paardensport of wil jij hier gewoon even iets meer informatie erover te weten komen? Dan is Sporthorses misschien wel de plek voor jou! Sporthorses heeft een grote aanbieding om jou en je paard naar het hoogste niveau te tillen met de juiste skills die je nu nog niet bezit, of ben je opzoek naar een professioneel paard waarmee je dat eventueel kan gaan behalen. Je wordt geholpen door professionals met veel passie voor de sport, kennis over de paarden en motivatie om jou zo hoog mogelijk te kunnen krijgen en kampioenschappen te winnen. Door jarenlang ervaring kan de stal jouw veulen of paard onder top begeleiding. Wil jij jouw veulen of paard de beste training gunnen en ben je hierin geïnteresseerd? bekijk dan even de website voor meer informatie hierover!

Training en behandelen

Ben jij nou geïnteresseerd in het training krijgen voor je veulen of paard? Dat kan sporthorses je dat aanbieden, ze krijgen de beste trainingen voor een geschikte prijs. Ze trainen op gespecialiseerde dressuur en wedstrijd trainingen op locatie waar het paard of veulen moet zijn. Je paard kan ook terecht bij hun voor behandeling van echte professionals die hun vak erg serieus nemen. Je paard wordt voorzien van een echte dieren tandarts die gespecialiseerd is in paarden, en ook een osteopathie behandeling op locatie kan gedaan worden. Ook kan je je paard laten meedoen aan aquatraining, dan is transport vaak een vereiste en dat wordt al slechts voor vijftig cent per kilometer gedaan door hun. 

 

Aankoopbegeleiding

Ben jij op zoek naar een paard waarmee je wedstrijden kan gaan winnen? Sporthorses heeft jarenlang ervaring met het opleiden van paarden en kan jou dus een mooi paard aanbieden en/of de perfecte begeleiding bieden op zoek naar een paard. Ook bij de keuring zullen ze aanwezig zijn om te zorgen dat jij het juiste paard aan zal schaffen waar niks mis mee is en je er plezier van gaat hebben. Bij inkoop/verkoop wordt een commissie van tien procent gerekend van het aankoopbedrag

 

Extra Informatie

Mocht je op vakantie gaan of er al een op de planning hebben staan, kun je contact opnemen met sporthorses voor een luxe stalling en geweldige verzorging tijdens de periode dat jij weg bent. Lijkt je dit wat? Neem dan gerust een kijkje op de website voor meer informatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *