wonen

Meubelstoffeerder Breda beschikbaar!

Meubelstoffeerder Breda

Heb jij mogelijk al een geruime tijd interesse in meubelstoffeerders? Of wil jij gewoon weten hoe zij te werk en daar meer over te weten willen komen? Dan is meubelstoffeerder Breda het geschikte adres voor jou! Stoffeerderij Frederik is een ervaren stoffeerder die al jarenlang de beste kwaliteit levert en bekend staat als een van de beste in de regio, als die wel niet een van de beste nationaal is. Je kan daar terecht voor het stofferen van je klassieke meubels, moderne of antieke meubels. Herstoffering, het binnenwerk vernieuwen of leer reparaties? Het kan allemaal daar! Als je daar met antieke meubels komt worden je meubels met een ambachtelijke techniek aangepakt om hem zo antiek mogelijk te blijven houden. Alle reparaties die uitgevoerd worden, worden door professioneel personeel en met de beste machines gedaan zodat het netjes en precies gedaan wordt.

Prijs/kwaliteit verhouding

Aangezien de meubels met arbeid hersteld worden, kan je voor hetzelfde geld soms zelfs  nieuwe meubels kopen. Vaak is dit niet zo, de kwaliteit van de herstelling van de meubels is vaak nog beter dan de nieuwe meubels omdat ze enorm professioneel zijn en goede kwaliteit afleveren. Vaak hebben meubels die hersteld worden een emotionele waarde en daardoor zijn ze voor mensen vaker meer waard dan nieuw moderne meubels die je zo in de winkel kan kopen. 

Opleiding

Om professioneel stoffeerder te worden zal je eerst een opleiding moeten gaan volgen, eerst zal je kennis op moeten gaan doen over het vak en daarna zul je de praktijk in gaan met je studie zodat je het gelijk goed aanleert en direct allemaal snapt voordat je ergens vast gaat werken met alleen de kennis. Je kan jezelf na de standaard studie specialiseren in een bepaald stuk van het vak en dan kan je een van de beste worden nationaal en misschien zelfs internationaal.

Extra informatie

Stoffeerderij Frederik beschikt ook over een breng en haal service voor de meubels die aan reparatie of iets dergelijks toe zijn. Ze hechten enorm veel aan de kwaliteit die ze leveren, de service die ze aan jou kunnen aanbieden en het contact met jou als klant. Dit proberen ze zo goed mogelijk te doen zodat jij er een goed gevoel aan overhoudt! Mocht je interesse gekregen hebben door middel van het lezen van dit artikel? Bekijk dan even de website voor meer informatie over het herstofferen van je meubels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *